Възложих на председателя на Агенция пътна инфраструктура Светослав Глосов, спазвайки закона, да намери форми още днес “Джи Пи груп” да се извади от проектите с европейско и държавно финансиране. Това обяви министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в Асеновград и подчерта, че винаги е държал на това фирмите да работят качествено и в срок. „Всеки, който е заподозрян и тече разследване - да се извади от конкурсите и да си докаже правотата и невинността“, посочи премиерът. Борисов припомни, че никога не е правил компромис с качеството. „Помните, когато в Ямбол 19 км. готова магистрала „Тракия“ - затова, че една чужда компания беше спестила от асфалта и ги накарах да я асфалтират повторно. За Ябланица - анулирах търг за над 100 млн. лева и след това се получи по-евтина цена. Няма да дам да ми се петни името. Така, че докато си защитят правотата - нямат работа да участват в конкурси“, категоричен беше министър-председателят.
Светослав Глосов уточни:
„В момента “Джи Пи Груп“ участват в проект по линията на трансграничното сътрудничество за изграждане на пътя от Кърджали до новия граничен пункт до Рудозем. Този договор не може да бъде прекратен“, подчерта Глосов, но допълни, че ще има допълнителна проверка на фирмата - на две други нейни участия в изграждането на инфраструктурни обекти.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I