Пловдив – Кричим – Девин – Стойките – к. к. Пампорово – Смолян и обратно и Пловдив – Кърджали – Ардино – Смолян и обратно. Това са препоръчителните обходни маршрути за товарни автомобили по време на Роженския събор, напомнят от Агенция „Пътна инфраструктура”.
Във връзка с провеждането на традиционния събор от 6 ч. на 19 юли до 6 ч. на 22 юли  ще бъде ограничено движението на моторни превозни средства по пътя от отклонението за к. к. Пампорово до село Соколовци.
Алтернативният маршрут за движение на транзитния трафик е Проглед – к. к. Пампорово – Смолян – Соколовци и обратно,
За периода от 19-ти до 22-ри юли т. г. отпада забраната за движение на МПС над 3,5 т по път ІІІ-8641 Пампорово – Смолян.
Очаква се движението по пътя Пловдив – Смолян да бъде натоварено и поради това на шофьорите на товарни автомобили се препоръчват да използват обходни маршрути, посочиха от АПИ.
От Пътната агенция призовава шофьорите да се движат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки пътна сигнализация и указанията на контролните органи.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I