Така живеят в 21 век хората в една планина, в която е трудно. Но спокойно и красиво. В която идват хора заради снимките. После с тях променят флората и фауната в социалните мрежи. Но никога няма да достигнат философията на тези хора, останали там, където са били. Няма да осъзнаят важните неща. Да разберат смисъла. Да потръпнат сърцата не от траурни новини за вируси и политика, а когато кравата започне да се тели, а кокошката е така оклюмала, че сълзи напират в очите, защото стопанството ще осиротее.

Самотниците от планината разбират другояче живота. Усещат, чувстват по-инак.

Те няма да напуснат родното. Каквото и да се случи.

Но след тях?!

Целият текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Отказ от суетата

Самотниците, а след тях свършва всичко?!

-Нямало клиенти, рев до небесата!

Чорба за 30 лева и гарнитура – ритане в главата

-По 180 родопчани „горят“ с дрога на година

-Скоро започва третата ковид година

Гняв, примирение, маски и „заразната инфлация“

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I