Над 1 000 членове и симпатизанти на Движението за права и свободи (ДПС) от Смолянско участвали днес на  митинга в подкрепа на министър-председателя Пламен Орешарски. Тези данни оповести областният лидер на ДПС Салих Аршински. „Хората пътуват с автобуси, коли и микробуси. Точната бройка на превозените средства не мога да кажа на този етап. Участниците в шествието от нашата област надхвърля 1 000, но все още нямам информация от три общини. Това са Златоград, Мадан и Рудозем. До края на деня се надявам да разполагам с окончателна информация", коментира областният председател на ДПС – Смолян Салих Аршински. Още 300 родопчани били организирани от областната структура на БСП и те също участвали в митинга в столицата.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I