„Винаги съм бил чист, чист ще излезна и от тази ситуация". Тези думи е казал в комплекс „Замъка" пред жители на Неделино кметът Стоян Беширов. Градоначалникът вече се е прибрал в родопския град след операцията за отстраняване на хемороиди, на която се подложи в столицата, научи 24smolian. Беширов е заявил, че ще съди Нова ТВ заради излъченото предаване, след което започна мащабната проверка от страна на ДАНС в Общината. Кметът дори ще поиска отнемане лиценза на телевизията.
Припомняме, че срещу него бе заведено дело от спецпрокуратурата с искане за отстраняване от длъжност. Ход в Окръжния съд в Смолян обаче така и не бе даден заради неявяване в съдебната зала от страна на Беширов. Адвокатите на кмета представиха болничен лист, издаден от „Пирогов", според който той се лекува в лечебното заведение. Следващото дело е насрочено за 29 януари.
Както вече писахме, срещу Беширов се води разследване за злоупотреби с обществени поръчки, с които е била ощетена Общината.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Да, и след първия крадлив мандат излезе чист за разлика от Захари Сандъров ...
    Сега ролята на Захари ще поемат няколко човека, че работите са по-дебели. Кольо, Митко, подготвили ли сте се да влезете в ролята на парцали ...???

    ОтговорИзтриване
  2. В България виновни политици и управници няма!!!

    ОтговорИзтриване
  3. BALKANA rajda ''XORA'' a POLETO ''tikvi''.............................

    ОтговорИзтриване
  4. Ще излезне чист,ама на куково лято.!!

    ОтговорИзтриване
  5. s kakvo ste izleze cist. toya se opitva da zabludi pomacite.det nisto ne sa videli.Besirov jiva na cujd grip.da vidim kak ste izleze cist.toya Prodajnik.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I